Gadgets met een glimlach.
Bezoek ons Twitter account! Bezoek onze Facebook pagina!
Altijd de nieuwste producten en aanbiedingen

hoe werkt het?

Algemeen

De Algemene Voorwaarden van I-Get gevestigd te Zwolle en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Zwolle onder nummer 60427914 zijn hier na te lezen.

Bestellen

De producten van I-Get zijn uitsluitend online te bestellen. Bestellen werkt eigenlijk precies hetzelfde als in een gewone winkel: kijken, kiezen en kopen. Klik op een foto van een product voor een vergroting en meer informatie. Een product gevonden dat je graag wilt bestellen? Voeg deze dan toe aan het winkelwagentje. De gekozen producten reken je vervolgens af via iDeal. Per mail ontvang je een bevestiging van je bestelling.

Betalen

Alle prijzen op onze website zijn inclusief 21% BTW en exclusief verzendkosten. De verzendkosten zijn € 3,45 per pakket. Deze verzendkosten gelden voor al onze producten. Bestel je een groter of zwaarder product waardoor de verzendkosten hoger zijn? Dan hebben wij dit al verrekend in de productprijs. Geen verrassingen achteraf dus. Verzendkosten zijn altijd € 3,45. Tenzij… je voor meer dan € 75,00 bestelt in onze webshop. Dan berekenen wij geen verzendkosten!

Levertijd

De bestelde producten worden na betaling binnen 3 werkdagen via Post NL verzonden, tenzij anders overeengekomen. I-Get is niet verantwoordelijk voor eventuele schade, vermissing of vertraging van de levering ontstaan tijdens verzending.

Retourneren: niet goed = geld terug

Nadat je je bestelling hebt ontvangen, kun je deze binnen 14 dagen retourneren. Na deze periode kan de koop niet meer worden ontbonden. Je retournering moet je wel aanmelden via support@i-get.nl. Geef in deze mail aan:

  • Je bestelnummer (deze staat op de bevestiging die je per mail hebt ontvangen)
  • Waarom je het product terug wil sturen
  • Of je een vervangend product wil ontvangen
  • Of dat je het aankoopbedrag terug wil ontvangen

We hebben wel een paar eisen aan de retourzending:

  • Het product moet nog compleet zijn
  • Het product moet in originele staat en ongebruikt zijn
  • Het product moet in originele verpakking, dan wel gelijksoortige verpakking, geretourneerd worden

Vermeld duidelijk je naam en adres op de retourverpakking. Alle kosten voor terugzending komen voor rekening van de koper. Wil je het aankoopbedrag terug ontvangen? Dan storten wij dit bedrag (excl. verzendkosten) binnen 5 werkdagen op je rekening terug. Wil je liever een vervangend product ontvangen? Dan sturen wij deze binnen 3 werkdagen, na ontvangst van de retournering, naar je op.

Helaas, aanbiedingen kunnen niet geretourneerd worden.

Klachten

Wij staan volledig achter het motto “Tevreden? Vertel het anderen. Niet tevreden? Vertel het ons”. Dus mocht je onverhoopt klachten hebben, stuur ons dan een mailtje via support@i-get.nl en we zullen je mail zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Privacy & persoonsgegevens

I-Get gaat zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens. We houden je gegevens privé. Je gegevens worden alleen gebruikt voor het afhandelen van je bestelling en -als je je hier voor aangemeld hebt- het versturen van onze digitale nieuwsbrief. I-Get geeft in geen geval jouw gegevens aan derden ter beschikking met uitzondering van Post NL voor het verzenden van de bestelling.

Copyright

Het is verboden zonder schriftelijke toestemming van I-Get tekst en/of beeldmateriaal over te nemen, te publiceren, te verveelvoudigen of anderszins te gebruiken.

Vragen

Voor vragen over I-Get of de producten van I-Get kun je het volgende e-mailadres gebruiken: contact@i-get.nl